# "Faul, faul!! Yok ya, faul değilmiş, sanırım ben gaza gelmişim..." (Murat Kosova)
# "Bugün baktım gazetelere kimse yazmamış, ben de yazmamışım..." (Haşmet Babaoğlu)
# "96'lı yıllar ne güzeldi..." (Vedat Okyar)
# Kazım Kanat: Görüşlerine katılıyorum.
Ahmet Çakar: Saçmalıyor muyum? Görüşlerime katılıyor musun?
KK: Saçmalıyorsun... (Santra)
# "En sevdiğim futbolcu şu panço denilen oğlan, pançu mu o..." (Ömer Çavuşoğlu)
# "İbrahim'i boşaltmaya çalışıyoruz..." (Murat Kosova)
# "Eee, tabi sevgi olayı Ercan..." (İtalyan hakem Collina oyundan çıkan Hagi'nin elini sıkınca Tanju'nun Ercan Taner'e ettiği laf)
# "Hocam sıcak giriyor..." (Şansal Büyüka, yeni yaptırdığı dişlerinden ağzını kapayamayan Erman Toroğlu'na)
# "You... Without ball, shut up!!!" (Fatih Terim rakip futbolculardan birine sesleniyor)
# "Milli takımımıza resmen büyüsüz bir değnek değmiş durumda..." (Murat Kosova)
# Abidin Aydoğdu, Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: "Evet Zidane'dan fantastik hareketler..."
# Ömer Üründül: Vay vay vay vay vay...
Spiker Yalçın Çetin: Hem de ne vay! (BJK-Gençlerbirliği maçında bir pozisyondan sonra)
# "Beşiktaş bu akşam bir golu üç puanla aldı!" (Ercan Taner, "Beşiktaş üç puanı bir golle aldı" demek istiyor)
# Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: "Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir." (Ümit Aktan)
# "Ve Michael Jordan bugün futbolu bıraktı!!!" (SkyTürk spor haberleri sunucusu)
FIFA kapansın!
# Ziya Şengül: Benim yorumuma göre, goldü o.
Adnan Aybaba: Kitapta kural var, kitaba göre faul.
ZŞ: Ben o kitaba da inanmıyorum.
AA: Olur mu abi? O zaman Ziya Abi'nin kuralı olur.
ZŞ: Ben bu kuralı kabul etmiyorum. Kimmiş bu aksiyon alanını belirleyen?
AA: FIFA belirliyor.
ZŞ: FIFA'yı da tanımıyorum. Ben bu kurala karşıyım, böyle bir kuralı kabul etmiyorum.
Serhat Ulueren: Ben de ofsayta karşıyım o zaman!.. (Telegol)
# "Bu saç modeliyle annemin elmalı pastasını andırıyor..." (Murat Kosova, NBA'de siyahi bir basketçiyi bir şeylere benzetmeye çalışıyor)
# 8-0'lık İngiltere maçında 5. ya da 6. golden sonra Abidin Aydoğdu: "Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk...", "Vay ******* sayın seyirciler, bir gol daha yedik..."
8. golden sonra: "Evet sayın seyirciler, maç bitti hâlâ gol yiyoruz. Olacak iş değil..."