Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Old Trafford'da mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini yineledi.
(Dış Haberler Servisi)
İspanyol basınında, Real Madrid'e rekor bir ücrete transfer olacağı yönünde haberler çıkan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Portekiz gazetesi Publico'yla yaptığı röportajda bir gün İspanya'da oynamak istediğini doğruladı fakat İngiltere'deki yaşantısından da mutlu olduğunu söyledi.
Ronaldo, "Şu anda kesin olan bir şey yok. Basın her zaman, sadece Real Madrid değil ayrıca Barcelona'nın da bana olan ilgisine dair haberler yapıyor. Bir yandan bu tarz haberlerin yapılması iyi çünkü bu demek oluyor ki, oyuncu olarak değerinizi biliyorlar ve sizin bu gibi takımlara katkı yapacağınızı düşünüyorlar" dedi.
Portekizli yıldız şöyle devam etti: "Daha önce bir çok kez söylediğim gibi sadece Tanrı geleceği bilebilir. İspanya'da oynamak istediğimi hiç kimseden saklamadım. Bu bir rüya fakat bazen rüyalar gerçekleşmez. Şunu garanti edebilirim ki Manchester United'da mutluyum ve devam etmek istiyorum