Roma'da bu sezon iyi performans çizen Napoli karşısında 2-1 galip gelerek, sezonu çok az sayıda taraftarlar karşısında galibiyetle kapatan Lazio'da, başkan Claudio Lotito, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico hakkında konuştu!
Dündar KEŞAPLI / Ajansspor.com İtalya Temsilcisi
Lazio’da başkan Claudio Lotito, kulüp içinde basına konuşma yasağı koyduğu için basınn mensuplarının karşısına kendisi çıktı.
Genel olarak bu sezondan mennun olmadığını ve büyük değişiklikler yapılacağı mesajınıi veren Lotito, "Teknik direktörün çalışmasından memnum musunuz?” sorusuna ise, “Lig yeni bitti görüşecegiz” diye caevap verdi.
Toplantı sırasında günlerdir İtalya medyasını, ardından da Türk Spor medyasını yoğun bir şekilde meşgul eden Fenerbahçe’nin Brezilyalı Teknik Direktörü Zico’nun Lazio’ya gelip gelmeyecegi sorusuna ise başkan, “Şahsen kendisini tanımıyorum, ben irtibat kurmadım, ancak Fenerbahce ile Inter’in İstanbul’daki maçını izledim. Çok güzel oyun oynayan bir Fenerbahçe gördüm. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısını biliyorum bu kadar” diye cevap verdi.